Multikulturel Kvindeklub

Multikulturel Kvindeklub er en selvstændig forening for kvinder, og alle med somalisk baggrund. Foreningens formål er at oplyse og dele erfaringer om, hvordan man begår sig arbejds- og kulturmæssigt i Danmark. Foreningen vil gerne give kvinder mere viden om mulighederne i det danske samfund. Derudover ønsker foreningen, at tilbyde et fælleskab til de kvinder, som sidder derhjemme med problemer og bekymringer, for at modvirke at de føler sig alene.

Foreningen mødes hver hver uge for at give hinanden gode råd, opmuntring og henvise til steder, hvor man kan få hjælp og svar på evt. spørgsmål. Derudover støtter foreningen op om Lektiehjælpen (for skolebørn) og sørger for forplejning til de frivillige og børnene. Lektiehjælpen holder til i et lokale ved siden af foreningen hver torsdag i Foreningshuset Sundholm 8 kl. 17.00-19.00. Læs mere her.

Amagerbro Helhedsplan støtter Multikulturel Kvindeklub ved at bistå deres aktiviteter i lokalområdet samt samarbejder med dem om at møde mange flere kvinder fra bydelen, som kunne have interesse i at være medlem af foreningen.

Hvor finder du så Multikulturel Kvindeklub?
Torsdage kl. 17.00 – 20.00
Foreningshuset Sundholm 8
Sundholmsvej 8
2300 København S

Kontakt til foreningen:
multikultiamager@gmail.com

Hvis du vil vide mere, så kontakt:
Familie- & netværkskoordinator Manal Dbouk tlf: 24 52 17 87 / mail: mdb@vibo.dk