Projekt KLAB – et syværksted

KLAB – Kvinde Laboratoriet er et syværksted, hvor vi foruden håndarbejdet har fokus på kontakt, læring, afklaring og beskæftigelse.

Alle er velkommen i KLAB. Har du interesse i håndarbejde? Har du brug for nogen at snakke med? eller svaner du måske et fællesskab, at stå op til? Alle forventes dog også at deltage aktivt. Der er opgaver, der skal laves, når man kommer i KLAB – det kan være alt fra at hjælpe med at klippe stof, strikke på diverse opgaver, hjælpe med at lave kaffe og the eller feje gulvet, når dagen er omme.

Vi laver ikke håndarbejdet til os selv, men tager imod non-profit opgaver, såsom at sy duge til Foreningshuset Sundholm 8 og sy gardiner til Pavillionen på Prags Boulevard, hvor modtager har betalt for materialer eller syer, strikker eller hækler af donerede materialer til non-profit projekter såsom fx Home-Start København.

Vores særlige fokus på læring og beskæftigelse betyder, at vi ofte har gæster, der kommer med et kort oplæg om fx CV-skrivning, den gode samtale, kropssprog eller at vi tager på et virksomhedsbesøg.

I KLAB samarbejder vi også med Jobcenter København, og har derfor også ofte praktikanter, som er i et 13-ugers arbejdsprøvningsforløb.

Se videoer fra KLAB her.

Besøg KLAB:
Åbent tirsdage kl. 12.00-15.00
Pavilionen, Prags Boulevard 50A
2300 København S

Hvis du vil vide mere: 
Familie- & netværkskoordinator Susanne Jørgensen tlf: 29 65 52 64 / mail: suj@vibo.dk
Familie- & netværkskoordinator Line Toft tlf: 24521787 / mail: lt@vibo.dk